سوالات متداول

 

اگر ویندوز یکی از سیستم ها مجدد نصب بشود آیا لایسنس آزاد میشود؟

با تعویض ویندوز، سیستم در کنسول مدیریتی به صورت  خاموش نشان داده می شود و تا زمانی که در گروه Deleted قرار داده نشود یک جایگاه ازلایسنس هنوز توسط سیستم اشغال شده است. در صورتی که به هر دلیلی، حذف آنتی ویروس و یا آزاد کردن لایسنس مد نظر باشد کافی است که در کنسول و در قسمت Network روی سیستم مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه Delete انتخاب شود. با این کار آنتی ویروس به طور خودکار از روی سیستم حذف می گردد.

پیشنهاد می شود قبل از نصب مجدد ویندوز، ابتدا در کنسول سیستم مذکور Delete شود. در غیر اینصورت امکان دارد در کنسول دو بار نشان داده شود حتی اگر Machine Name همان اسم سیستم قبلی باشد.

«تمامي كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.»